Adacta AdInsure u vrh poslovnih softverskih rešenja

Adacta AdInsure poslovno-informacioni sistem jedno je od najpoželjnijih poslovnih softverskih rešenja za osiguravajuće kompanije na tržištu EMEA regiona – pokazuju procene nezavisnih internacionalnih analiza.

Renomirana istraživačko-konsultantska kuća Celent u svojoj globalnoj analizi sistema za upravljanje izdavanjem polisa osiguranja (PAS) već drugu godinu za redom visoko rangira AdInsure, ocenjujući ga kao „savremeno i atraktivno rešenje koje klijenti i korisnici izuzetno cene“. Ovo priznanje tržišta i nezavisne stručne analize nedavno je potvrdio i poslovni magazin „Insurance CIO Outlook“, koji je AdInsure uvrstio u „TOP 10“ globalnih sistema u pomenutoj kategoriji softverskih rešenja.

Celent-ovi izveštaji već punu deceniju služe kao vodič osiguravajućim kompanijama pri oceni i izboru rešenja za administriranje polisa (Policy Administration Solutions – skr. PAS). Celentova standardna metodologija ocenjivanja obuhvata kriterijume savremenosti tehnologije i nivoa funkcionalnosti, kao i ispitivanja korisničke baze i nivoa korisničke podrške direktnim anketiranjem klijenata.

adacta1.PNG

Adactin AdInsure je u najnovijem Celent izveštaju ocenjen modernim rešenjem na osnovu napredne tehnologije, podržanim funkcionalnostima i mogućnostima ovog sistema. U izveštaju „EMEA Policy Administration Solutions“* Celent posebno ističe da „Adacta nudi snažan i moderan sistem za administriranje polisa u rešenju AdInsure, koji je ove godine dobio izuzetne ocene i povratne reakcije klijenata“, i napominje podobnost rešenja kako za korišćenje u kompleksnim okruženjima većih organizacija, tako i u  manjim osiguravajućim kućama.

Ukupno 19 osiguravajućih kompanija u 9 zemalja koristi Adactina specijalizovana poslovna rešenja za ovu industriju u svom poslovanju. Globalno prepoznavanje kvaliteta AdInsure sistema upotpunjuje ekspertiza koju Adacta neprestano razvija i obogaćuje u domenu rešenja za upravljanje odnosima sa klijentima i poslovnu analitiku i izveštavanje (CRM i BI sistemi).

„AdInsure.BI“ je najnovije rešenje u AdInsure familiji poslovnih softverskih rešenja, nastalo spojem Adactinog znanja u oblasti osiguranja i vrhunske BI platforme – objasnio je ovim povodom Matjaž Fajfar, direktor kompanije Adacta Srbija.

adacta2.PNG

„AdInsure.CRM rešenje je, sa druge strane, trenutno najaktuelniji alat za informaciono povezivanje i sinergetsko vođenje prodaje, marketinga i usluga za klijente u oblasti osiguranja. U Srbiji ga koriste vodeće osiguravajuće kuće Axa osiguranje i DDOR Novi Sad, a uz značajna ulaganja Adacte u istraživanje i razvoj, nove implementacije započete su tokom protekle i ove godine u Centralnoj i istočnoj Evropi i Rusiji“, rekao je Matjaž Fajfar i naglasio:

„Drago nam je što AdInsure postaje globalno prepoznatljiv brend u industriji osiguranja, a dalju ekspanziju svog rešenja nastavićemo uz pomoć Razvojnog centra u Beogradu i oformljene AdInsure partnerske mreže u širem regionu.“
*Izveštaj “EMEA Policy Administration Solutions”

U poslednjem izveštaju kompanije Celent pod nazivom „EMEA Policy Administration Solutions 2015 for Property & Casualty, General and Specialty Lines”, ističu se značajne promene u sistemu administriranja polisa osiguranja u EMEA regionu u protekloj godini; evidentna je pojava brojnih start-up kompanija, rešenja koja se nude su sve modernija, i postoji značajna razlika među tržištima kada je reč o nivou digitalizacije i implementacije regulatornih pravila. U izveštaju za 2015. ocenjeno je 43 različita implementatora sistema administracije polisa osiguranja u EMEA regionu, od kojih je 29 rešenja zadovoljilo sve zahtevane kriterijume.

O kompaniji Adacta:

Adacta Grupa, osnovana 1989. godine u Ljubljani, vodeći je regionalni Microsoft Dynamics partner i jedini Qlik partner. Kao zlatni Microsoft ERP i CRM partner, Adacta svoje znanje i iskustvo posvećuje razvoju i implementaciji poslovno-informacionih rešenja, kao i poslovnom savetovanju. Sa više od 370 talentovanih ljudi, kompanija obezbeđuje podršku za 400 regionalnih i internacionalnih klijenata. Svojim višegodišnjim iskustvom Adacta doprinosi unapređenju poslovanja svojih klijenata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s